Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mysql.co7pxrl39.service.one" in /customers/4/1/8/co7pxrl39/webroots/r1138346/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Velkommen til Nord Norsk villmarksmesse 2023 – Nord-Norsk Villmarksmesse

Velkommen til Nord Norsk villmarksmesse 2023

De er bare å sette av helga 9 – 11 juni 2023 til Nord-Norsk villmarksmesse

Vi ser frem til å møtes til villmarksmesse i Bardu igjen. Den 35. i rekken. Villmarksmessa er Nord Norges største møteplass innen jakt, fiske og friluftsliv.

Vi legger nå alt vårt arbeid i å få til en god villmarksmesse i 2023. Vi vil tilby publikum i alle aldre -utstillere, foredragsholdere og aktiviteter som fenger i et tradisjonelt og trivelig miljø.

For andre år vil messeområdet fremstå som til dels nytt da Barduhallen er utvidet og den nye skolens fasiliteter og utearealer gir rom for fornyelse og utvikling av villmarksmessa. Dette betyr at vi har betydelig større arealer inne og moderne fasiliteter for foredragene.

Skulle du ha en god idé til innehold i messa, Utstillere, foredragsholdere eller aktiviteter  er det bare å  kontakte oss på Facebook eller e-post.

Vi gleder oss til at vi kan treffes til messe i 2023.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.