Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mysql.co7pxrl39.service.one" in /customers/4/1/8/co7pxrl39/webroots/r1138346/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Aleksander Gamme kommer til Villmarksmessa – Nord-Norsk Villmarksmesse

Aleksander Gamme kommer til Villmarksmessa

Aleksander Gamme blir omtalt som landets mest allsidige ekspedisjonsfarer. Han har de siste femten årene ledet og gjennomført et bredt spekter av spektakulære prosjekter og kreative ekspedisjoner over hele verden. Aleksander har blant annet besteget Mt Everest og en rekke andre høye fjell, syklet tandemsykkel i Sahara, gått verdens lengste skitur i Antarktis, flydd med heliumballonger, padlet Mjøsa i badekar og er utdannet safariguide i Sør-Afrika. Han har blant annet vært programleder for NRKs «Drømmeturen» og «Oppdrag Nansen».  Sammen med kjæresten Cecilie Skog ble parets seiledrøm dokumentert gjennom  «FamilieFryd», mens hans egen serie «Ekspedisjon Dronning Maud Land» ble nominert til Gullruten 2016. 

Aleksander vil ta med publikum gjennom et knippe ulike turer og prosjekter med en solid spennvidde og en god dose humor.  Langt og høyt, bratt og kort – alltid på jakt etter de magiske øyeblikkene. 

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.