Alexander Read kommer til Villmarksmessa

I seriene «Mina og meg», og «Mina, Lilje og meg» byr Alexander Read og barna på spennende naturopplevelser som han håper kan inspirere andre til å komme seg ut på tur. – Mina har vel nå om lag
500 døgn i telt og vi har gått noen 1000 kilometer sammen, sier han og vil dele tips og triks samt gode historier i foredragene på Villmarksmessa.

I år kommer Alexander Read med et foredrag der han deler rikt om jakten på turmagien sammen med barna og familien. Foredragene på Villmarksmessa vil gå over to dager medto litt ulike vinklinger fra de korte nærturene til lengre ekspedisjoner.

I foredraget tar Read publikummet med seg på oppdagelsesferd i fjellet i jakten på turmagien. På sin ferd forteller han om ukonvensjonell barneoppdragelse på 1600 høydemeter, om savn og barnetårer, troll og turmagi. Hva skjer med planleggingen og gjennomføringen av turen når fjellguiden i front er en liten jente på 2-3-4-5 år? Det er også stor sannsynlighet for at du går hjem med en hel del tips og triks til neste tur med og uten barn.

Kanskje du også liker…

(2) kommentarer

 1. Lise Isaksen

  Ser ikke noe klokkeslett for åpningstid og foredrag

  1. Messe

   Messa åpnner 10 på lørdag, og 11 på søndag.
   Kl 13 er det foredrag med Alexander Read.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.