Notice: mysqli_real_connect(): Setting mysql connection to use "mysql.co7pxrl39.service.one" in /customers/4/1/8/co7pxrl39/webroots/r1138346/wp-includes/class-wpdb.php on line 1987 Forsking på Troms-elgen – Nord-Norsk Villmarksmesse

Forsking på Troms-elgen

Norsk institutt for naturforskning (NINA) ønsker sammen med åtte Midt-Troms- og Sør-Troms-kommuner og Statskog å forske på Troms-elgen. De ønsker blant annet å undersøke elgens trekkmønster og områdebruk ved å GPS-merke elger. Samt å undersøke elgens beiteadferd, beitetilbud og beitetrykk.

På lørdagen kommer Seniorforsker Erling Johan Solberg fra NINA til Villmarksmessa og orienterer om prosjektet.

Kanskje du også liker…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.